The Night 400 g ATC Nacka

359 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

The Night 400 g ATC Nacka
The Night 400 g ATC Nacka förbättrar din sömn för förbättrad prestation. Optimera din sömn och återhämtning för prestera bättre!The Night är ett tillskott för alla. De aktiva ingredienserna optimerar processer i kroppen som hjälper dig att sänka stress och förbättra sömnen märkbart, vilket i sin tur hjälper dig att prestera både mentalt och fysiskt.

Kvalitetssäkrade ingredienser från naturliga källor
Optimal sammansättning av aktiva igredienser
Stöd från forskningen
Validerat resultat från våra kunder


Ingredienserna i The Night är noga utvalda för att samverka med varandra. Tillsammans hjälper de kroppens egna processer att försätta dig i ett djupt avslappnat tillstånd och förbättra din sömn.

Blanda The Night i vatten och drick 30 min innan läggdags.


 
Aktiva ingredienser


Ecklonia Cava: Kraftfull Antioxidant från brunalger utanför Japans kust. Listan på Ecklonia cavas fördelar är lång. Den har positiv påverkan på sömnen genom att öka blodcirkulation vilket hjälper oss reglera kroppstemperaturen som är avgörande för en god sömn. Den har även en positiv effekt på hjärnans GABA system.
Olivbladsextrakt: En antioxidant med flera egenskaper. I studier har man sett minskningar av stresshormonet kortisol, sänkt inflammation samt ökad insulinkänslighet. Olivbladsextrakt har även effekt på det cardiovaskulära systemet. Genom att främja en optimal cirkulation kan detta ämne skapa förutsättningar för en mer avslappnad kropp inför sömn.
GABA: Naturligt förekommande aminosyra som agerar som neurotransmittor i hjärnan. GABA verkar lugnande och avslappnande för en återhämtande sömn. Det är även den vanligaste hämmande signalsubstansen i centrala nervsystemet och bidrar till att lugna vår respons mot stress.
Magnesium Bisglycinat: En av de mest biotillgängliga formerna av magnesium. Att öka ditt intag av magnesium genom mat eller kosttillskott kan hjälpa till att behandla sömnproblem och förbättra sömnkvaliteten genom att påskynda insomningen, förlänga sömncykeln och minska uppvakning nattetid.
 Glycin: Den främsta aminosyran i collagen (Leder, bindväv, hår, hud etc.). Verkar lugnande på hjärnan och förbättrar sömnkvalitén genom att minska tiden till insomning samt hjälpa till med regleringen av kroppens kärntemperatur vilket har en mycket viktig roll i en god sömn.
L-Theanin: Avslappnande aminosyra. Balanserande L-theanin är en aminosyra som finns främst i grönt och svart te och vissa svampar. L-theanins avslappnande effekt hjälper till vid insomningen och möjliggör en djupare sömn.
L-Citrulin: Hjälper blodkärl att slappna av och vidgas och stärker effekten av GABA. L-citrulin underlättar även regleringen av kroppstemperaturen som behöver sänkas för att sova optimalt.
Kolin Bitrat: Kolin är involverat i många olika processer, såsom cellstruktur och meddelandeförmedling, fett-transport samt metabolism, DNA-syntes och underhåll av nervsystemet. Kolin bitrat ökar acetylkolin i hjärnan, vilket leder till ökad REM-sömn och ökad chans att minnas drömmar.

 
Näringsinformation, 1 skopa


Glycin.................................................5000 mg
GABA.................................................750 mg
L-Citrulin.............................................500 mg
Olivbladsextrakt..................................500 mg
Kolin bitrat.......................................... 500 mg
Magnesium bisglycinat........................500 mg
Ecklonia cava extrakt..........................100 mg
Theanin...............................................100 mg
 
20-40 doser/burk
 


Användning - The Night 400 g ATC Nacka
Blanda 1-2 skopor (10-20 g) i ett glas vatten 30 minuter innan läggdags. 
Smak: Citron.
 


Vanliga frågor - The Night 400 g ATC Nacka
Hur gör jag om effekten jag känner av The Night är för svag eller för stark?

Effekten av The Night är individuell eftersom vissa personer är känsligare än andra. Vi rekommenderar att börja med en dos. Om du inte får effekt med minskade sömnproblem och ökad återhämtning, så pröva med 1,5-2 doser. Om du känner för stark effekt, såsom intensiva drömmar, så gå ner till 0,5-1 dos. Kontakta oss gärna så kan vi guida dig tills du hittar rätt dos för dig.

Kan jag använda The Night under längre tid mot mina sömnproblem?

Ja, det finns ingen gräns på hur länge The Night rekommenderas att användas. Vi har kunder som med framgång har använt produkten utan ändrad dos i år med bibehållet resultat av minskade sömnproblem. Trots det så är det inte fel att ta en paus på några dagar ibland för att kroppen inte ska vänja sig för mycket vid effekten.

Kan mitt barn/ungdom ta The Night istället för receptbelagda sömnmedel?

Vi ser ett stort behov för barn och ungdomar att få stöd för minskade sömnproblem, utan att riskera beorende och andra biverkningar. Eftersom The Night bara innehåller naturliga ingredienser så finns inga åldersrestriktioner, men vi rekommenderar ändå att prata med vårdpersonal innan du startar behandling på ditt barn.

Kan jag ta The The Night 400 g ATC Nacka om jag lider av sömnproblem på grund av graviditet?

Graviditet är absolut en källa till sömnproblem och kronisk trötthet. Då vi inte ser någon risk med extra intag av magnesium, glycin, GABA, brunalg och olivextrakt, så rekommenderar vi ändå att prata med vårdpersonal innan du startar behandling med The Night då du är gravid.

The Night 400 g ATC Nacka säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…