Smart Multi 60 kapslar Pureness

269 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

Smart Multi 60 kapslar Pureness
Smart Multi 60 kapslar från Pureness är en uppdaterad version av den traditionella multivitaminen, som ger en utmärkt bas för en vuxen persons dagliga vitaminbehov. Sammansättningen i Smart Multi är baserad på den senaste forskningsdatan och gedigen klinisk erfarenhet.

I Smart Multi finner du de viktigaste vitaminerna och spårämnena till en funktionell helhet. Den innehåller ett komplett spektrum av vitaminer och mineraler där en kapsel innehåller totalt 23 aktiva ingredienser.

Grunden för Smart Multi är rikliga mängder av högkvalitativa vitaminerna C, D och E samt jod, zink, mangan och molybden, tillsammans med andra viktiga vitaminer och spårämnen. Dessutom innehåller Smart Multi alla åtta B-vitaminer, varav B2, B6, B9 och B12, de viktigaste för metylering, finns i sina aktiva former, vilket garanterar deras utmärkta absorption. Dessutom innehåller Smart Multi även unika komponenter såsom Q10, lutein och zeaxanthin.

Smart Multi innehåller ej järn och selen, då dessa endast ska användas vid behov. Järn kan också i vissa fall hindra upptaget av andra vitaminer.

 
Användning - Smart Multi 60 kapslar Pureness
1 kapsel per dag, gärna i samband med måltid.

 
Dosering & Näringsvärden - Smart Multi 60 kapslar PurenessNäringsvärde per 1 kapsel
Mängd
DRI %


Betakaroten
6 mg
ej fastställt


B1-vitamin
12 mg
1090 %


B2-vitamin
5 mg
357 %


B3-vitamin
50 mg
313 %


B5-vitamin
30 mg
500 %


B6-vitamin
10 mg
714 %


Biotin
300 μg
600 %


Inositol
25 mg
ej fastställt


Folat
500 μg
250 %


B12-vitamin
500 μg
20000 %


C-vitamin
80 mg
100 %


D3-vitamin
20 μg
400 %


E-vitamin
14 mg
117 %


K2-vitamin
15 μg
20 %


Jod
150 μg
100 %


Koenzym Q10
20 mg
ej fastställt


Kolin
25 mg
ej fastställt


Krom
200 μg
500 %


Lutein
10 mg
ej fastställt


Mangan
2 mg
100 %


Molybden
75 μg
150 %


Zink
10 mg
100 %


Zeaxantin
2 mg
ej fastställt 
Ingredienser - Smart Multi 60 kapslar Pureness
C-vitamin (L-askorbinsyra), kolinbitartrat, B3-vitamin (nikotinamid), zinkbisglycinat, extrakt av stort sammetsblomster (Tagetes erecta), B5-vitamin (D-pantotenat, kalcium), inositol, koenzym Q10 (ubikinon), E-vitamin (D-alfa-tokoferylvätesuccinat), manganglukonat, B1-vitamin (tiaminhydroklorid), B6-vitamin (pyridoxal-5'-fosfat), D-vitamin (modifierad stärkelse, maltodextrin, MCT-olja, extrakt av tokoferol, kolekalciferol), molybden (metylsulfonylmetan, natriummolybdat), K2-vitamin (maltodextrin, menakinon-7), B2-vitamin (riboflavin-5'-natriumfosfat), betakaroten, krompikolinat, B12-vitamin (metylkobalamin), folat (kalcium-L-metylfolat), biotin (D-biotin), kaliumjodid. Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa.

 
Förvaring
Torrt och mörkt, utom räckhåll för små barn.

 
Information
Att komplettera sin kost med tillskott kan vara till nytta, men det är viktigt att komma ihåg att de inte bör ses som en ersättning för en varierad och näringsrik kost. Rekommenderade doser är satta av experter för att säkerställa att kroppen får tillräckligt med viktiga näringsämnen utan att överbelastas. Att överskrida dessa doser kan vara skadligt för hälsan.

En balanserad kost som inkluderar en mängd olika livsmedel från alla livsmedelsgrupper är nyckeln till att säkerställa att kroppen får alla nödvändiga näringsämnen den behöver för att fungera optimalt.

Kosttillskott kan fylla eventuella näringsmässiga luckor som uppstår på grund av en begränsad kost eller särskilda kostrestriktioner.
För vissa personer, som gravida kvinnor eller äldre vuxna, kan kosttillskott vara avgörande för att tillgodose ökade näringsbehov under specifika livsskeden.
Vid vissa medicinska tillstånd eller sjukdomar kan kroppens förmåga att absorbera eller använda vissa näringsämnen vara nedsatt, och kosttillskott kan hjälpa till att kompensera för detta.
För idrottare och personer med intensiva träningsregimer kan kosttillskott vara användbara för att stödja återhämtning och muskeluppbyggnad.
Kosttillskott med specifika näringsämnen, såsom vitamin D under vintermånaderna eller omega-3-fettsyror för hjärthälsa, kan vara särskilt fördelaktiga för vissa grupper eller under vissa omständigheter.

 

Tillsammans med en mångsidig kost är en hälsosam livsstil av stor betydelse för välmåendet. Det innefattar regelbunden fysisk aktivitet, tillräckligt med vila och sömn, hantering av stress och att undvika skadliga vanor som rökning och överdriven alkoholkonsumtion.

Genom att upprätthålla en balanserad kost och en hälsosam livsstil kan vi främja optimal hälsa och välbefinnande. Det är viktigt att vara medveten om att kosttillskott inte är en quick-fix-lösning utan bör ses som en del av en helhetssyn på hälsa.

 

Smart Multi 60 kapslar Pureness säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…