Q10 Holistic 60 Kapslar

279 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

Holistic Q10 är en helt vegansk produkt och ger 60 mg Q10 per kapsel. Den vegetabiliska kapseln är liten och lätt att svälja men kan även tuggas sönder i munnen för att svälja innehållet för de som inte vill svälja kapselskalet.

Kapslarna innehåller naturlig, fermenterad Q10 från Kaneka som i 30 år varit världsledande inom forskning och framställning av ämnet. Kaneka Q10 fermenteras fram från ren, naturlig jäst vilket skapar en bioidentisk Q10, likvärdigt med det ämne som också produceras i kroppen.

Q10 är en vitaminlik substans som spelar en viktig roll för att bilda energi i mitokondrierna - cellernas kraftverk. Det är i mitokondrierna som näring och syre omvandlas till energi som cellerna sedan kan använda. Q10 finns i alla celler men de största koncentrationerna finns i de organ som kräver mest energi, det vill säga i hjärtat, levern och i immunförsvarets celler.

Q10 finns naturligt i vår kropp men produktionen av Q10 i kroppen minskar med åldern och kan påverkas negativt av en osund kosthållning, långvarig stress eller infektioner, vilket gör att tillskott av ämnet kan vara en god idé.

Holistic Q10 är berikad med vitamin C som bidrar till normal energiomsättning, till att skydda cellerna mot oxidativ stress samt till att minska trötthet och utmattning.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.
Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Q10 Holistic 60 Kapslar säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…