PEACE Everyday Stress Control 30 kapslar Rohtos Labs

299 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

PEACE Everyday Stress Control 30 kapslar Rohtos Labs
PEACE Everyday Stress Control kosttillskott från Rohtos Labs riktar sig till dig som vill minska fysisk och psykisk stress samt trötthet. Denna produkt stöder ett balanserat nervsystem, hormonell aktivitet och metabolism av signalsubstanser, samt tillför viktiga mikronäringsämnen som vanligtvis är utarmade under stressiga förhållanden.

Peace innehåller bland annat ashwagandha-extrakt och grönt te-extrakt, och är ett naturligt tillskott för alla som vill lugna ner kroppen och sinnet på ett effektivt sätt. Pulvret är förpackat i vegetabiliska kapslar och produkten i sig är ett bra stöd för immunförsvaret och krävande livsförhållanden.
Användning - PEACE Everyday Stress Control
Rekommenderat intag per dag är 2 kapslar tillsammans på en gång, på morgonen på fastande mage.

Peace är i första hand utformad för att användas i 15-dagars-cykler (en förpackning i taget). Det rekommenderas att varje användningscykel följs av en paus. Produkten ger både en direkt effekt och ackumuleras med positiva effekter över tiden.

Kosttillskott är inte en ersättning för en hälsosam kost. Produkten måste förvaras utom räckhåll för små barn. Rekommenderas ej för barn eller gravida.

Rohtos Labs är tillverkade i Finland utan konserveringsmedel eller tillsatser. Vegetabilisk kapsel. Ekologiskt standardiserat ashwagandha-extrakt samt grönt te-extrakt garanterar en stark effekt.
Ytterligare information
Konstant stress påverkar humör och prestation. Stresssymptom kan åtgärdas med utvalda naturliga föreningar, som avsevärt kan förbättra humöret och sänka nivåerna av stresshormonet kortisol.

Peace från Rohtos Labs är designad för att kontrollera akut stress och ångest genom att hjälpa kroppen att behålla sitt normala biokemiska tillstånd under stress och påfrestningar. Produkten har en tvådelad mekanism: den försöker lindra viktiga symptom på stress och samtidigt förstärka mental uthållighet.

Peace från Rohtos Labs innehåller ett förstklassigt ashwagandha-extrakt och ett effektivt växtbaserat anxiolytikum; avslappnande medel härrörande från matcha grönt te; en mycket biotillgänglig form av tyrosin, en mentalt energigivande aminosyra; och direkt bioaktiva former av neurovitaminer B6 och B12.

Ashwagandha passar de som vill:

- stötta antioxidanters funktion i kroppen.
- stärka hjärtats och kapillärernas hälsa.
- öka sexuell lust.
- bekämpa stress och känna av mer lugn och balans.
- stötta sina andningsvägar.

Grönt te används av personer som vill balansera sitt sinne och förstärka psykologiska funktioner. Dessutom har grönt te-extrakt en antioxidantisk verkan som enligt undersökningar är bra för kolesterol, munhygien samt blodkapillärer.
Användningsområden
Stöttar stresshantering, hjälper till att dämpa ångest, stöttar förebyggandet av kronisk stress, hjälper till att lindra hormonella stresssymptom.
Effektens varaktighet
Toppar vid 4-5 timmar.
Dosering
Rekommenderat intag per dag är 2 kapslar tillsammans på en gång, på morgonen på fastande mage.

Peace är i första hand utformad för att användas i 15-dagars-cykler (en förpackning i taget). Det rekommenderas att varje användningscykel följs av en paus. Produkten ger både en direkt effekt och ackumuleras med positiva effekter över tiden.
Innehåll - PEACE Everyday Stress Control
30 kapslar.
Ingredienser - PEACE Everyday Stress Control
Innehåll per dos (2 kapslar):

Ashwagandha (Sensoril) 385 mg
N-acetyl-L-tyrosin 385 mg
L-teanin 260 mg
Grönt te-extrakt 260 mg
Vitamin B6 (pyridoxal-5-fosfat) 10 mg
Piperin 10 mg
Vitamin B12 (metylkobalamin) 0,5 mg


Om innehållet:

Ashwagandha

Användningsområden: Anses vara en adaptogen ört som kan hjälpa kroppen att hantera stress och främja avslappning och lugn.
Hälsosamma egenskaper: Kan bidra till att minska stress, främja bättre sömnkvalitet, förbättra energinivåerna och stödja immunsystemet.


N-acetyl-L-tyrosine

Användningsområden: Används ofta för att förbättra mental prestanda och fokus, samt som en stödjande åtgärd vid stress.
Hälsosamma egenskaper: Kan stödja neurotransmittorsyntesen, förbättra mentalt fokus och skärpa, samt bidra till att minska stress och trötthet.


L-theanine

Användningsområden: Känd för sina lugnande egenskaper och används för att främja avslappning och minska stress och ångest.
Hälsosamma egenskaper: Kan öka produktionen av alfavågor i hjärnan, vilket inducerar en lugn och avslappnad sinnesstämning utan att orsaka sömnighet. Det kan också förbättra koncentrationen och fokuset.


Grönt te-extrakt

Användningsområden: Används för sina många hälsofördelar, inklusive antioxidantegenskaper och förbättring av energinivåer.
Hälsosamma egenskaper: Innehåller höga nivåer av antioxidanter, särskilt katekiner som EGCG, vilket kan bidra till att skydda cellerna från skador orsakade av fria radikaler och främja allmän hälsa och välbefinnande.


Vitamin B6

Användningsområden: Viktig för normal hjärnfunktion och för att hjälpa kroppen att omvandla mat till energi.
Hälsosamma egenskaper: Bidrar till att stödja nervsystemets funktion, hjälper till med produktionen av neurotransmittorer och kan bidra till att minska trötthet och utmattning.


Piperin

Användningsområden: Används ofta för att öka biotillgängligheten av andra näringsämnen och förbättra absorptionen i kroppen.
Hälsosamma egenskaper: Kan bidra till att förbättra absorptionen av andra ämnen i kosttillskottet, vilket kan öka deras effektivitet och hälsofördelar.


Vitamin B12

Användningsområden: Viktig för energiproduktion, nervsystemets funktion och bildandet av röda blodkroppar.
Hälsosamma egenskaper: Bidrar till att bibehålla en hälsosam nervsystemsfunktion, främjar normal energiomsättning och kan minska trötthet och utmattning.Fler produkter från Rohtos

PEACE Everyday Stress Control 30 kapslar Rohtos Labs säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…