Omega-3 Krill 60 kapslar Pureness

229 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

Omega-3 Krill 60 kapslar Pureness
Omega-3 Krill 60 kapslar från Pureness med fleromättade fettsyror som Omega-3 stöder hjärtats, leverns och fettämnesomsättningens normala funktion.

Den mjuka kapseln är inte bara lätt att svälja utan även lukt- och smakfri, så du slipper eftersmak av fisk.

Pureness Omega-3 innehåller krillolja som är framställd på både ett ekologiskt och etiskt sätt, med 100% spårbarhet. Krillen fångas med en teknik som heter Ecoharvest-metoden i närheten av Antarktis. Fångstområdet anses ha världens renaste havsvatten, eftersom det ligger långt bort från fabriker och föroreningar.

 
Varför omega-3?
Omega-3-tillskott, särskilt de berikade med krillolja, är kända för sina många hälsofördelar. Dessa tillskott är rika på essentiella fettsyror såsom EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra), som är avgörande för kroppens funktioner och hälsa. Genom att tillhandahålla dessa näringsämnen kan omega-3-tillskott med krillolja främja hjärthälsa, minska inflammation, förbättra hjärnfunktionen och stödja ögon- och hudhälsa.

Absorption och biotillgänglighet: Krillolja innehåller omega-3-fettsyror bundna till fosfolipider, vilket gör dem lättare för kroppen att absorbera jämfört med andra källor som fiskolja. Detta kan öka effektiviteten av omega-3-tillskottet.
Hjärthälsa: Liksom fiskolja innehåller krillolja EPA och DHA, som har visat sig gynna hjärthälsan genom att sänka triglyceridnivåerna, förbättra blodtrycket och minska risken för hjärt-kärlsjukdomar.
Antiinflammatoriska egenskaper: Omega-3-fettsyror i krillolja har också starka antiinflammatoriska egenskaper som kan hjälpa till att minska inflammation i kroppen och därigenom lindra symtom på inflammatoriska tillstånd såsom artrit och ledvärk.
Hjärnfunktion och kognitiv hälsa: DHA, en av de viktigaste omega-3-fettsyrorna som finns i krillolja, är avgörande för hjärnans hälsa och funktion. Att tillföra tillräckligt med DHA kan stödja minnet, koncentrationen och den övergripande kognitiva funktionen.
Ögonhälsa: DHA är också viktigt för ögonens hälsa och kan bidra till att minska risken för åldersrelaterade ögonsjukdomar och bevara synskärpan.

 
Användning
2 kapslar per dag.

 
Dosering & NäringsvärdenNäringsvärde per 2 kapslar
Mängd


Omega-3-fettsyror sammanlagt
318 mg


- varav EPA
178 mg


- DHA
82 mg


Fosfatidylkolin
566 mg


Kolin
83 mg


Astaxantin
100 µg 
Ingredienser - Omega-3 Krill
Superba KRILL® -krillolja (lipidextrakt av kräftdjuret antarktisk krill (Euphausia superba)).

Kapsel: Fiskgelatin, glyserol, sorbitol, vatten.

 
Förvaring - Omega-3 Krill
Förvaras torrt och mörkt, utom räckhåll för små barn.

 
Information
Att komplettera sin kost med tillskott kan vara till nytta, men det är viktigt att komma ihåg att de inte bör ses som en ersättning för en varierad och näringsrik kost. Rekommenderade doser är satta av experter för att säkerställa att kroppen får tillräckligt med viktiga näringsämnen utan att överbelastas. Att överskrida dessa doser kan vara skadligt för hälsan.

En balanserad kost som inkluderar en mängd olika livsmedel från alla livsmedelsgrupper är nyckeln till att säkerställa att kroppen får alla nödvändiga näringsämnen den behöver för att fungera optimalt.

Kosttillskott kan fylla eventuella näringsmässiga luckor som uppstår på grund av en begränsad kost eller särskilda kostrestriktioner.
För vissa personer, som gravida kvinnor eller äldre vuxna, kan kosttillskott vara avgörande för att tillgodose ökade näringsbehov under specifika livsskeden.
Vid vissa medicinska tillstånd eller sjukdomar kan kroppens förmåga att absorbera eller använda vissa näringsämnen vara nedsatt, och kosttillskott kan hjälpa till att kompensera för detta.
För idrottare och personer med intensiva träningsregimer kan kosttillskott vara användbara för att stödja återhämtning och muskeluppbyggnad.
Kosttillskott med specifika näringsämnen, såsom vitamin D under vintermånaderna eller omega-3-fettsyror för hjärthälsa, kan vara särskilt fördelaktiga för vissa grupper eller under vissa omständigheter.

 

Tillsammans med en mångsidig kost är en hälsosam livsstil av stor betydelse för välmåendet. Det innefattar regelbunden fysisk aktivitet, tillräckligt med vila och sömn, hantering av stress och att undvika skadliga vanor som rökning och överdriven alkoholkonsumtion.

Genom att upprätthålla en balanserad kost och en hälsosam livsstil kan vi främja optimal hälsa och välbefinnande. Det är viktigt att vara medveten om att kosttillskott inte är en quick-fix-lösning utan bör ses som en del av en helhetssyn på hälsa.

Fler produkter från Pureness hittar du här

Omega-3 Krill 60 kapslar Pureness säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…