NMN Pure Powder 30 gram Purovitalis Longevity

819 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

NMN Pure Powder 30 gram Purovitalis Longevity
NMN Pure Powder. Om du är i behov av ett premium NMN-tillskott behöver du inte leta längre. Purovitalis erbjuder 99 % rent NMN-pulver, dessutom det första NMN som är helt framtaget och tillverkat i Europa.

Tag 500 mg om dagen (1 kryddmått), lägg under tungan och håll i 30 sekunder, svälj sedan. Bäst att ta på morgonen med frukost.

Hela Purovitalis tillverkningslinje är verksam i Europa, från inköp av de aktiva ingredienserna till att hantera produktförsäljning. Purovitalis introducerar det första helt europeiska framställda och bearbetade NMN-pulvret för att säkerställa att du får det bästa kvalitetstillägget på marknaden.
VARFÖR NMN?
Nikotinamidadenindinukleotid (NAD+) är ett koenzym, som finns i alla mänskliga celler och spelar en viktig roll för till exempel att reglera signalvägar, DNA-reparation, metabolism, cellulära processer och åldrande. Nikotinamidmononukleotid är föregångaren till NAD i vår kropp, vilket betyder att när du tillhandahåller NMN kommer dina celler att omvandla detta till NAD.

Energinivåer och metabolism: Genom att öka NAD+-nivåerna kan NMN-tillskott potentiellt förbättra energimetabolismen och öka energinivåerna, vilket kan leda till ökad uthållighet och förbättrad fysisk prestation.
Åldrande och cellförnyelse: NAD+ är också involverat i regleringen av flera cellulära processer, och med NMN-tillskott kan du potentiellt stödja cellförnyelseprocesser i kroppen och minska effekterna av åldrande på cellulär nivå.
Kardiovaskulär hälsa: Forskning har föreslagit att NMN kan ha fördelaktiga effekter på hjärt-kärlhälsan genom att förbättra blodflödet, minska inflammation och stödja kärlfunktionen. Detta kan bidra till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar och förbättra övergripande kardiovaskulär hälsa.
Neurologisk funktion: NAD+ är också viktigt för att upprätthålla optimal neurologisk funktion och skydda neuroner mot skador och åldersrelaterad nedgång. NMN-tillskott kan därför potentiellt stödja hjärnhälsan och minska risken för neurodegenerativa sjukdomar som Alzheimers och Parkinsons.
Cellulär skydd mot oxidativ stress: NMN-tillskott kan även bidra till att skydda cellerna mot oxidativ stress genom att öka produktionen av antioxidanter och stärka cellernas försvar mot skadliga fria radikaler. Detta kan ha fördelaktiga effekter för att minska risken för olika sjukdomar och förbättra övergripande hälsa och välbefinnande.

 
PUROVITALIS NMN-PULVER
Purovitalis NMN-pulver är tillverkat av 99+ % β-nikotinamidmononukleotid, vilket gör det till ett av de högsta och renaste på marknaden. Med varje produktion ser Purovitalis till att den är noggrant tredjepartstestad för renhet och fri tungmetaller och bekämpningsmedel.
SNABB ABSORPTION
Purovitalis NMN-pulver är redo att tas sublingualt, vilket är känt för att ge den snabbaste tillskottsabsorptionen. Att ta NMN-pulver sublingualt ger en omedelbar absorption av tillskottet i blodomloppet.

Sublingualt är ett medicinskt begrepp som betyder att ett kosttillskott tas genom att placera det under tungan och låta det absorberas genom slemhinnorna i munnen. När ett ämne administreras sublingualt tas det upp snabbt i blodomloppet, vilket kan leda till snabbare effekt jämfört med andra administrativa metoder som att svälja en tablett.

Många läkemedel och kosttillskott finns i sublinguala former för att öka deras effektivitet och snabbhet i att uppnå önskade resultat. Detta beror på att slemhinnorna under tungan har en rik försörjning av blodkärl, vilket möjliggör snabb absorption av de aktiva substanserna direkt till blodomloppet, utan att de behöver passera genom mag-tarmkanalen och utsättas för nedbrytning i magen eller levern.


FRI FRÅN SKADLIGA ÄMNEN
För att försäkra sig om att det nikotinamidmononukleotidpulver Purovitalis erbjuder är fritt från skadliga ämnen som tungmetaller, bekämpningsmedel och endotoxiner, har deras produkter genomgått en serie rigorösa kvalitetsanalyser. För att garantera att NMN-pulvret du köper är av högsta möjliga kvalitet tillhandahåller Purovitalis oberoende tredjepartstestning för renhet och endotoxinnivåer.
INGREDIENSER - NMN Pure Powder
Longevir™ B-nikotinamidmononukleotid (NMN). Vegan.
INNEHÅLL - NMN Pure Powder
30 gram (60 portioner).
REKOMMENDERAD ANVÄNDNING - NMN Pure Powder
Tag 500 mg om dagen (1 kryddmått), lägg under tungan och håll i 30 sekunder, svälj sedan. Bäst att ta på morgonen med frukost.
SMAKSÄTTNING
Osmaksatt/sur.
ANALYSCERTIFIKAT (COA)
Renhetscertifikat från tredje part.

 

Fler produkter från Purovitalis hittar du här

NMN Pure Powder 30 gram Purovitalis Longevity säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…