Multivitamin Holistic 90 Kapslar

259 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

Holistic Multivitamin innehåller samtliga vitaminer i optimala doser samt naturliga bioflavonider från citrusfrukter och piperin från svartpeppar, som främjar näringsupptaget i kroppen. Produkten bidrar till att säkerställa det dagliga grundbehovet av vitaminer. En kapsel tas på morgonen med frukosten och en på kvällen med middagen. För bästa resultat, kombinera den med Holistic Multimineral.

Vitaminernas funktion i kroppen

Man skulle kunna se vitaminer som små delar i en motor, de kan ses som onödiga eftersom de är så små, men ändå fungerar inte motorn utan dem. Alla de olika vitaminerna bistår i olika processer i kroppen. Exempelvis ingår många av vitaminerna i enzymer som bidrar till kroppens metabolism och förbränning. Vitaminerna är på så sätt delaktiga i reglering av ämnesomsättning, omvandling av fett och kolhydrater till energi samt uppbyggnad av skelett och andra vävnader.
De flesta vitaminer är vattenlösliga och kan inte lagras i kroppen. Det betyder att vi behöver ett tillräckligt dagligt intag av dessa för att undvika brister.
C-vitamin och E-vitamin är lite speciella då de bland annat fungerar som antioxidanter. Antioxidanter är ämnen som i kroppen bidrar till cellernas skydd mot oxidativ stress. Vitamin C är även av betydelse för ett normalt fungerande immunsystem och för bildningen av våra skelett. Förutom det är vitamin C av betydelse för järnupptaget, och ett godtyckligt vitamin C intag kan därför vara bra för kvinnor i fertil ålder i och med att det bidrar till ett förbättrat järnupptag.
Vitamin B12 och folsyra är viktiga för bildningen av röda blodkroppar, vilka hjälper till att förse kroppens alla delar med syre och fraktar bort koldioxid från cellerna. I och med detta har både vitamin B12 och folsyra en viss inverkan på vår kapacitet och ork. Om man har en mycket aktiv livsstil kan det påverka vårt behov av vitaminer i och med att omsättningen av vitaminerna ökar.

Vitaminer ger stora fördelar för din hälsa, bland annat dessa:

- Vitamin A, C och D, B6, B12 och folat bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.
- Riboflavin, niacin, pantotensyra, vitamin C, B6, B12 och folat bidrar alla till att minska trötthet och utmattning.
- Tiamin, niacin, B6, folat, biotin, B12 och vitamin C bidrar till normal psykologisk funktion.
- Vitamin A, biotin, niacin och riboflavin bidrar till att bibehålla normal hud och normala slemhinnor.
- Vitamin A och riboflavin bidrar till att bibehålla normal synförmåga.
- Tiamin, riboflavin, niacin, B6, biotin, B12 och vitamin C bidrar samtliga till normal energiomsättning, till normal psykologisk funktion samt till nervsystemets normala funktion.
- Vitamin D och K bidrar till att bibehålla normal benstomme.
- Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion och normala tänder och till normala kalciumnivåer i blodet.
- Riboflavin bidrar till normal järnomsättning, till att bibehålla normala röda blodkroppar och till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
- Vitamin C och E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.
Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Multivitamin Holistic 90 Kapslar säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…