Matsmältningsenzym Pureness 30 kapslar

179 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

Matsmältningsenzym Pureness 30 kapslar
Matsmältningsenzym Pureness omvandlar mat till näring och hjälper till att bryta ner kolhydrater, protein och fett i kroppen. Det finns olika sorters matsmältningsenzymer och detta tillskott från Pureness innehåller 12 noggrant utvalda enzymstammar. Tekniken som använts i framställningen för att skapa enzympreparatet gör det möjligt för enzymerna att behålla sin funktion i en mycket sur miljö och även i en mycket alkalisk miljö.
Varför matsmältningsenzym?
Detta tillskott av matsmältningsenzymer från Pureness kan vara fördelaktigt för matsmältningen av flera skäl:

 

Mångsidighet: Tillskottet innehåller 12 olika enzymer som är noggrant utvalda för att hjälpa till att bryta ner kolhydrater, proteiner och fetter. Denna bredd av enzymer kan underlätta matsmältningen av en mångfald av livsmedel.

 

Enzymstabilitet: Enzymerna i tillskottet har skapats med en teknik som gör att de kan fungera effektivt både i en sur miljö, som magsäcken, och i en alkalisk miljö, som tunntarmen. Detta säkerställer att enzymerna kan behålla sin funktion längs hela matsmältningskanalen.

 

Användarvänlighet: Enkelheten i doseringen, med en kapsel precis före varje måltid, gör det enkelt att integrera tillskottet i kosten utan att krångla till rutinerna.

 

Minskar matsmältningsbesvär: Enzymerna i tillskottet kan hjälpa till att bryta ner maten effektivare, vilket kan minska risken för matsmältningsbesvär som uppblåsthet, gaser, och buksmärta.

 

Förbättrar näringsupptaget: Genom att hjälpa till att bryta ner kolhydrater, proteiner och fetter mer effektivt kan tillskottet öka tillgängligheten av näringsämnen från kosten och därmed förbättra näringsupptaget.

 

Underlättar för personer med matsmältningsproblem: För personer som lider av matsmältningsproblem eller känslig mage, kan detta tillskott underlätta matsmältningen och minimera obehagliga symptom.

 

Stödjer en hälsosam tarmflora: En balanserad matsmältning är viktig för att främja en hälsosam tarmflora. Genom att förbättra matsmältningen kan detta tillskott stödja en sund balans av mikrober i tarmen.

 

Möjliggör optimal näringsabsorption: En effektiv matsmältning är nödvändig för att kroppen ska kunna absorbera näringsämnen på ett optimalt sätt. Genom att stötta matsmältningen kan detta tillskott säkerställa att kroppen får den näring den behöver för att fungera på bästa sätt.

 
Användning
1 kapsel nersköljd med vatten precis innan måltid.
Dosering & Näringsvärden
1 kapsel, 1-4 gånger per dag.Näringsvärde per 1 kapsel
Mängd


Amylas
24 000 DU


Proteas
90 000 HUT


Glucoamylas
50 AGU


Lipas
4 500 FIP


Laktas
925 ALU


Alfagalaktosidas
500 GaIU


Cellulas
1 900 CU


Maltas
120 DP°


Invertas
260 SU


Xylanas
550 XU


Fytas
50 FTU


Betaglukanas
25 BGUIngredienser - Matsmältningsenzym Pureness
Amylas, proteas, lipas, laktas, cellulas, betaglukanas, alfagalaktosidas,  xylanas, maltas, fytas, glucoamylas, invertas. Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och en hälsosam livsstil.
Förvaring
Förvaras torrt och mörkt, utom räckhåll för små barn.

Matsmältningsenzym Pureness 30 kapslar säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…