MAINTAIN Metabolic booster 60 kapslar Rohtos Labs

299 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

MAINTAIN Metabolic booster 60 kapslar Rohtos Labs
MAINTAIN Metabolic booster från Rohtos Labs är ett högkvalitativt kosttillskott som innehåller de bästa egenskaperna från grönt te med grönt teextrakt, quercetin, matcha, l-teanin och piperin. Detta tillskott passar de som vill balansera sinnet och stärka sin mentala och psykiska förmåga. Grönt teextrakt är dessutom rikt på antioxidanter som har en positiv effekt på kolesterolet och blodkapillärernas elasticitet. Maintain kosttillskott innehåller även quercetin och piperin som stärker upptagningen av grönt te samt maximerar de aktiva ämnenas hälsofördelar.
Användning - MAINTAIN Metabolic booster
Innehåller 60 kapslar. Rekommenderat intag är 2 kapslar/dag, max 4 kapslar/dygn. Det rekommenderas att ta Maintain på fastande mage. Speciellt proteiner hindrar absorptionen av de växtbaserade bioaktiva ingredienserna i produkten. Den rekommenderade dygnsdosen får ej överskridas.

Kosttillskott är inte en ersättning för en hälsosam kost. Produkten måste förvaras utom räckhåll för små barn. Rekommenderas ej för barn eller gravida.

Rohtos Labs är tillverkade i Finland utan konserveringsmedel eller tillsatser.
Innehåll - MAINTAIN Metabolic booster
Maintains formula är baserad på användningen av de bästa, vetenskapsbeprövade, hälsofrämjande organiska kemikalierna i korrekta doser – matcha och grönt teextrakt för teanin och ett fullt spektrum av tepolyfenoler, broccoliextrakt och quercetin och piperin som isolerade föreningar.

Grönt te, broccoli och quercetin, alla ämnen av grundlig vetenskaplig forskning stödjer varandra i bevisad synergi. Maintain innehåller ett helt spektrum av deras aktiva ingredienser i överlägsna former, där varje dos motsvarar flera portioner av grönt te och broccolibroddar.

Föreningar i Maintain har visat sig stödja flera aspekter av immunfunktionen från histaminfrisättning, inflammationskontroll till hämning av virus.
Ytterligare information
Maintain – metabolisk booster.

Livet kan ibland orsak stress som påverkar oss både psykiskt och fysiskt. Detta kan dock polyfenoler hjälpa till att minska. De aktiverande och skyddande effekterna av dessa organiska kemikalier hjälper till med bland annat bättre hantering av syre, fetter, socker och stress, samt hälsosam cellförnyelse och förmågan att bekämpa inflammation. Vetenskapliga bevis tyder på att ju mer polyfenoler vi konsumerar, desto färre hälsoproblem möter vi.

Maintain från Rohtos Labs är framtagen för att stötta och upprätthålla din dagliga hälsa genom aktivering av biokemiska reaktioner i hela kroppssystemet. Föreningarna i Maintain hjälper kroppen att hantera inflammation, stöder immunförsvaret, hormon- och nervsystemet och ökar makronäringsämnesmetabolismen.

Maintains formula är baserad på användningen av de bästa, vetenskapsbeprövade, hälsofrämjande organiska kemikalierna i korrekta doser – matcha och grönt teextrakt för teanin och ett fullt spektrum av tepolyfenoler, broccoliextrakt och quercetin och piperin som isolerade föreningar.

Grönt te, broccoli och quercetin, alla ämnen av grundlig vetenskaplig forskning stödjer varandra i bevisad synergi. Maintain innehåller ett helt spektrum av deras aktiva ingredienser i överlägsna former, där varje dos motsvarar flera portioner av grönt te och broccolibroddar.

Föreningar i MAINTAIN Metabolic booster har visat sig stödja flera aspekter av immunfunktionen från histaminfrisättning, inflammationskontroll till hämning av virus.

Detta kosttillskott kan hjälpa till att lugna och balansera kroppen. Dess ingredienser har visat sig hjälpa mot inflammation. Sulforaphane från broccoli har visat effekt med att stödja lungfunktionen. Theanin och polyfenoler från grönt te utövar en lugnande effekt genom neurotransmission och nervsystemet – effekter som är välkända för tedrickare.

MAINTAIN Metabolic booster kan hjälpa till att förbättra kroppssammansättningen, särskilt i kombination med rörelse. Grönt te har visat sig öka fettförbränningen i samband med träning och denna effekt förvärras över tiden. Sulforaphane från broccoli stöder muskeltillväxt genom att verka på proteiner som styr muskelsyntesen.
Passar att inta ihop med
Källor till vitamin C - för allmän antioxidation, absorption av grönt te polyfenoler.

CoQ10 - för antioxidation i centrala nervsystemet

Fiskolja - för att öka biotillgängligheten, hjärnans hälsa.

Gurkmeja - för att bekämpa generisk inflammation, välbefinnande av tarmmikrobiom.
Innehåll
60 kapslar
Ingredienser
Matcha, teanin, Egcg (grönt teextrakt), Quercetin, Piperin.

Dos för 2 kapslar:

Quercetin 400 mg

Matcha 200 mg

Green tea extract, organic (98% polyphenols, of which 50% EGCG) 200 mg

Broccoli extract (0.4% sulforaphane) 100 mg

Piperine 10 mg
Om innehållet:

Quercetin är en flavonoid som finns naturligt i många frukter, grönsaker, bladgrönsaker och andra livsmedel. Quercetin är kraftfullt på grund av dess antioxidativa och antiinflammatoriska egenskaper. Det kan bidra till att bekämpa fria radikaler i kroppen och minska inflammation, vilket i sin tur kan stödja immunsystemet och främja hjärthälsa. Dessutom har quercetin visat sig ha potentiella fördelar för att förbättra kardiovaskulär hälsa, minska allergiska reaktioner och stödja blodsockerreglering. Dess antiinflammatoriska egenskaper kan också vara fördelaktiga för personer med led- och muskelsmärta.
Matcha är en form av grönt te som är finmalt till ett pulver. Det är känt för sin höga halt av antioxidanter och näringsämnen. Matcha innehåller en kraftfull grupp av antioxidanter som kallas katekiner, särskilt en katekin som kallas EGCG (epigallocatechin gallate), som anses bidra till att bekämpa inflammation, förbättra kognitiv funktion och stödja hjärt-hälsa.
Grönt te-extrakt ett extrakt från grönt te som innehåller en hög koncentration av polyfenoler, särskilt EGCG, en av de mest kraftfulla antioxidanterna i grönt te. Grönt te-extrakt är känt för att främja fettförbränning, förbättra kolesterolnivåerna, stödja hjärthälsa och minska risken för vissa sjukdomar, inklusive cancer och neurodegenerativa sjukdomar.
Broccoliextrakt är en koncentrerad form av näringsämnen som finns naturligt i broccoli, inklusive sulforafan, en förening med potenta hälsofördelar. Sulforafan är känt för sina antiinflammatoriska egenskaper och dess förmåga att stödja avgiftningsprocesser i kroppen. Det kan också bidra till att skydda mot vissa former av cancer och främja en sund matsmältningskanal.
Piperin är en naturlig förening som finns i svartpeppar och är känd för sina bioaktiva egenskaper. Piperin kan förbättra kroppens upptag av andra näringsämnen och öka deras biotillgänglighet. Det har också visat sig ha antiinflammatoriska och antioxidativa egenskaper, samt kan bidra till att förbättra matsmältningen och stödja viktminskning.

 

MAINTAIN Metabolic booster 60 kapslar Rohtos Labs säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…