Liposomal Spermidine Fusion 30 kapslar Purovitalis Longevity

619 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

Liposomal Spermidin Fusion 30 kapslar Purovitalis Longevity
Liposomal Spermidine Fusion från Purovitalis Longevity är ett noggrant formulerat tillskott med en unik blandning av spermidin, zink och B-vitaminer, och din nyckel till daglig vitalitet och välbefinnande. Perfekt för alla som vill leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Autofagi är avgörande för cellhälsa och Spermidine Fusion är din allierade i denna process. Detta banbrytande Spermidine-tillskott hjälper din kropp att förnya sig och skyddar mot tecken på åldrande.

Ta 1 kapsel på morgonen på fastande mage med ett glas vatten.
ENERGI OCH VITALITET
Om du letar efter ett sätt att öka dina energinivåer och stödja ditt allmänna välbefinnande, är Spermidine Fusion det perfekta valet. Denna unika blandning av näringsämnen kommer att hålla dig pigg och redo att ta dig an alla livets utmaningar. Köp Liposomal Spermidine om du letar efter ett pålitligt Spermidine-tillskott. Upplev kraften i Spermidine själv och börja förbättra din hälsa och vitalitet redan idag. Spermidine Fusion är den perfekta kombinationen av näringsämnen som hjälper dig att ta dig igenom din hektiska vardag.
VAD ÄR SPERMADIN?
Spermidin är en naturligt förekommande polyamin (en typ av molekyl som innehåller flera aminogrupper) som finns i nästan alla levande organismer, inklusive människor. Det finns i olika typer av livsmedel som exempelvis bönor, ärtor, spenat och fullkornsprodukter eller som kosttillskott.

Forskning har visat att spermidin kan ha flera potentiella hälsofördelar:

Cellförnyelse och åldrande: Spermidin har visat sig främja autofagi, en viktig process där celler rengör sig själva genom att bryta ner och återvinna skadade eller överflödiga cellkomponenter. Detta kan bidra till att förlänga cellernas livslängd och förbättra deras funktion, vilket kan ha anti-åldrande effekter.
Hjärthälsa: Studier har visat att spermidin kan ha skyddande effekter på hjärt-kärlsystemet genom att minska inflammation, förbättra kärlfunktionen och sänka blodtrycket. Detta kan bidra till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar som hjärtinfarkt och stroke.
Neurologisk funktion: Spermidin har visat sig ha neuroprotektiva effekter genom att minska oxidativ stress och inflammation i hjärnan. Det kan också främja bildandet av nya nervceller och förbättra kommunikationen mellan befintliga neuroner, vilket kan ha fördelaktiga effekter för att förhindra neurodegenerativa sjukdomar och förbättra kognitiv funktion.
Immunförsvar: Spermidin kan också ha immunmodulerande effekter genom att reglera aktiviteten hos olika immunceller och cytokiner. Detta kan bidra till att förbättra immunförsvarets förmåga att bekämpa infektioner och sjukdomar.
Metabolisk hälsa: Vissa studier tyder på att spermidin kan ha positiva effekter på metabolismen genom att reglera blodsockernivåer, förbättra insulinresistens och främja viktminskning. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer med typ 2-diabetes eller övervikt.

 
NYCKELINGREDIENSER - Liposomal Spermidine Fusion
Spermidin
Tiamin (Vitamin B1)
Pyridoxal-5-fosfat (vitamin B6)
Metylkobalamin (vitamin B12)
Folat (vitamin B9)
Vitamin D3
Zink (som glukonat)

Zink bidrar till normal DNA-syntes och har en roll i celldelningsprocessen. Tiamin (vitamin B1) och vitamin b6 bidrar till normal energiomsättning. Vitamin B12 och B6 bidrar till att minska trötthet och utmattning. Folat (Vitamin B9) bidrar till celldelning och bidrar till normal aminosyrasyntes. Folat bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin B6 bidrar till normal funktion av nervsystemet, bidrar till normal bildning av röda blodkroppar. Vitamin B12 bidrar till nervsystemets normala funktion. Vitamin D3 bidrar till immunsystemets normala funktion. D-vitamin har en roll i celldelningsprocessen.
OM PRODUKTEN - Liposomal Spermidine Fusion
Liposomal Spermidin Fusion från Purovitalis Longevity är mer än bara ett kosttillskott. Här kombineras viktiga B-vitaminer, zink, vitamin D3 och spermidin för att maximera din vitalitet och stödja din kropps naturliga processer. Nöj dig inte med mindre än det bästa. Upplev kraften i Purovitalis dynamiska vitaminrika komplex idag och ta första steget mot ett friskare och mer vital liv! Vegansk produkt. Tillverkad i Europa.
INGREDIENSER - Liposomal Spermidine Fusion
Spermidin, Tiamin (Vitamin B1), Pyridoxal-5-fosfat (Vitamin B6), Metylkobalamin (Vitamin B12), Folat (Vitamin B9), Vitamin D3, Zink (som glukonat), Maltodextrin (fyllmedel), lecitin (solros), HPMC (vegansk kapsel).
INNEHÅLL - Liposomal Spermidine Fusion
30 kapslar.
REKOMMENDERAD ANVÄNDNING
Ta 1 kapsel på morgonen på fastande mage med ett glas vatten.
SMAKSÄTTNING
Osmaksatt (neutral).
ANALYSCERTIFIKAT (COA)
Renhetscertifikat från tredje part.
HUR LIPOSOMAL TEKNOLOGI FUNGERAR
Liposomal är en banbrytande teknik som använder liposomer för att transportera aktiva substanser till deras önskade destinationer i kroppen. Genom att kapsla in de aktiva ingredienserna i liposomer kan vi skydda dem från nedbrytning och leverera dem direkt till målcellerna eller vävnaderna.

Fler produkter från Purovitalis hittar du här

Liposomal Spermidine Fusion 30 kapslar Purovitalis Longevity säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…