Liposomal Quercetin Purovitalis 60 Kapslar Longevity

339 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

Liposomal Quercetin Purovitalis 60 kapslar Longevity
Liposomal Quercetin Purovitalis innehåller Quercetin vilket är en flavonoid (naturligt färgämne) och är känt som en kraftfull antioxidant. Det förekommer naturligt i citrusfrukter, broccoli och sparris. Eftersom våra kroppar inte producerar detta ämne naturligt, är det viktigt att få det från näringsämnen och kosttillskott. Purovitalis har utvecklat unika kapslar inneslutna i liposomer. Dessa liposomer beter sig på samma sätt som våra kroppsceller, vilket gör att quercetinet absorberas optimalt av din kropp.
Vad är Quercetin?
Quercetin är ett naturligt pigment (flavonoid) som finns i frukt och grönsaker. Detta pigment ger den ljusa färgen på dessa råvaror. Eftersom quercetin inte förekommer naturligt i våra kroppar är det viktigt att få i sig det nyttiga ämne tfrån både hälsosamma matkällor och kosttillskott.

Quercetin som kosttillskott är vetenskapligt bevisat att vara effektivt för att:

● Bekämpa fria radikaler.
● Minska inflammation.
● Stärka immunförsvaret.
Bekämpar cellulär åldrande
När vi åldras förlorar våra celler sin naturliga förmåga att dela sig och föröka sig, och får det även svårare att utföra nödvändiga funktioner. När flera sådana här, även så kallade zombieceller, börjar ansamlas i kroppen kan de orsaka inflammationer och andra möjliga infektioner. Quercetin spelar en viktig roll för att hämma inflammationen som orsakas av de åldrande cellerna, det blockerar de pro-inflammatoriska signalerna SASP och kontrollerar därmed överlag processen för åldrande celler. Denna speciella egenskap hos Quercetin gör den till en utmärkt anti-aging produkt, den har använts i stor utsträckning för att kontrollera åldrandeprocessen och åldersrelaterade sjukdomar och störningar.
Nyckelingredienser i Liposomal Quercetin Purovitalis
Quercetin (som Saphora Japonica-extrakt)
Lecitin (GMO-fri SOJA)
Mikrokristallin cellulosa
Hydroxipropylmetylcellulosa (vegansk kapsel)
Om Liposomal Quercetin Purovitalis
Liposomal Quercetin från Purovitalis är speciellt designad som ett naturligt livslängdstillskott som har många positiva effekter på kroppen och är en viktig allierad för hälsan. Känd för att vara en mycket effektiv och kraftfull antioxidant. Quercetin finns naturligt i många superfoods och spelar en viktig roll för att hjälpa din kropp att fungera bättre. Detta kosttillskott har visat sig hjälpa till att bekämpa fria radikaler. Minska inflammation och bidra till att stärka immunförsvaret, vilket alla hjälper till att bekämpa kroniska sjukdomar.
INGREDIENSER Liposomal Quercetin Purovitalis
Arabicummi, Quercetin (som Saphora Japonica-extrakt), Lecitin (GMO-fri SOJA), Mikrokristallin cellulosa, Hydroxipropylmetylcellulosa (vegansk kapsel)
INNEHÅLL
60 kapslar per burk.
REKOMMENDERAD ANVÄNDNING
Ta 1 kapsel dagligen. Bäst att ta på morgonen med frukost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.
SMAKSÄTTNING
Osmaksatt (NEUTRAL).
ANALYSCERTIFIKAT (COA)
Renhetscertifikat från tredje part.
HUR LIPOSOMAL TEKNOLOGI FUNGERAR
Liposomal är en banbrytande teknik som använder liposomer för att transportera aktiva substanser till deras önskade destinationer i kroppen. Genom att kapsla in de aktiva ingredienserna i liposomer kan vi skydda dem från nedbrytning och leverera dem direkt till målcellerna eller vävnaderna.

 

Mer från Purovitalis hittar du här

Liposomal Quercetin Purovitalis 60 Kapslar Longevity säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…