Liposomal NMN 30 kapslar Purovitalis Longevity

399 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

Liposomal NMN 30 kapslar Purovitalis Longevity
Liposomal NMN 30 kapslar Purovitalis Liposomal NMN-tillskott, tillverkad i Europa för garanterad kvalitet. Purovitalis avancerade liposomteknologi säkerställer effektiv absorption. För daglig vitalitet. Tag två kapslar dagligen, gärna på morgonen med frukost och med lunch för att följa din dygnsrytm.

VARFÖR NMN-KAPSLAR?
Nikotinamidadenindinukleotid (NAD+) är ett koenzym, som finns i alla mänskliga celler och spelar en viktig roll för till exempel att reglera signalvägar, DNA-reparation, metabolism, cellulära processer och åldrande. Nikotinamidmononukleotid är föregångaren till NAD i vår kropp, vilket betyder att när du tillhandahåller NMN kommer dina celler att omvandla detta till NAD.

Energinivåer och metabolism: Genom att öka NAD+-nivåerna kan NMN-tillskott potentiellt förbättra energimetabolismen och öka energinivåerna, vilket kan leda till ökad uthållighet och förbättrad fysisk prestation.
Åldrande och cellförnyelse: NAD+ är också involverat i regleringen av flera cellulära processer, och med NMN-tillskott kan du potentiellt stödja cellförnyelseprocesser i kroppen och minska effekterna av åldrande på cellulär nivå.
Kardiovaskulär hälsa: Forskning har föreslagit att NMN kan ha fördelaktiga effekter på hjärt-kärlhälsan genom att förbättra blodflödet, minska inflammation och stödja kärlfunktionen. Detta kan bidra till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar och förbättra övergripande kardiovaskulär hälsa.
Neurologisk funktion: NAD+ är också viktigt för att upprätthålla optimal neurologisk funktion och skydda neuroner mot skador och åldersrelaterad nedgång. NMN-tillskott kan därför potentiellt stödja hjärnhälsan och minska risken för neurodegenerativa sjukdomar som Alzheimers och Parkinsons.
Cellulär skydd mot oxidativ stress: NMN-tillskott kan även bidra till att skydda cellerna mot oxidativ stress genom att öka produktionen av antioxidanter och stärka cellernas försvar mot skadliga fria radikaler. Detta kan ha fördelaktiga effekter för att minska risken för olika sjukdomar och förbättra övergripande hälsa och välbefinnande.

 

Att ta NMN-tillskott kommer med utmaningen att magen bryter ner tillskottskomponenterna och minskar dess stabilitet och biotillgänglighet, vilket resulterar i en förlust av en stor del av kapselns aktiva ingredienser på grund av instabilitet i det sura mediet i magen. Purovitalis Liposomal NMN-kapslar har högre biotillgänglighet, skydd, boostar absorption och högre cellupptag.

 
HÖGRE BIOTILGÄNGLIGHET
Flera studier har visat att liposomala tillskott löser sig bättre än traditionella.
SKYDD
Liposomal NMN hindrar de aktiva molekylerna från att brytas ned av syran i magen. Förse din kropp med den högsta mängden NMN per kapsel.
BOOSTAR ABSORPTION OCH CELLUPTAG
Liposomer förbättrar avsevärt produktleveransen genom att binda till celler och frigöra de aktiva ingredienserna inuti. Varje parti av NMN testas för renhet och tungmetaller av ett tredjepartslabb. För att garantera en renhet på över 99%.
PRODUKTINFORMATION - Liposomal NMN 30 kapslar
Purovitalis Liposomal NMN-kapslar är inneslutna i liposomer för ökad absorption och skydd mot magsyra. Purovitalis NMN kommer från och tillverkas i Europa inom GMP-certifierade anläggningar. Tredje-parts-testad för rena ingredienser fria från tungmetaller, erbjuder Purovitalis dig 99 % nikotinamidmonukleotid.
INGREDIENSER - Liposomal NMN 30 kapslar
Maltodextrin (bulkmedel), Longevir™ NMN (β-nikotinamidmononukleotid), lecitin (solros; emulgeringsmedel), HPMC (veganskt; kapsel).
INNEHÅLL - Liposomal NMN 30 kapslar
30 kapslar - 15 portioner
REKOMMENDERAD ANVÄNDNING
Ta 2 kapslar dagligen. Bäst att ta på morgonen med frukost och med lunch för att följa din dygnsrytm.
SMAKSÄTTNING
Ej smaksatt (neutral).
ANALYSCERTIFIKAT (COA)
Renhetscertifikat från tredje part.
HUR LIPOSOMAL TEKNOLOGI FUNGERAR
Liposomal är en banbrytande teknik som använder liposomer för att transportera aktiva substanser till deras önskade destinationer i kroppen. Genom att kapsla in de aktiva ingredienserna i liposomer kan vi skydda dem från nedbrytning och leverera dem direkt till målcellerna eller vävnaderna.

Fler produkter från Purovitalis hittar du här

Liposomal NMN 30 kapslar Purovitalis Longevity säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…