Kreatin Holistic 400 g

349 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

Fördelarna med kreatintillskott

Holistic Kreatin består av 100 % rent mikroniserat kreatinmonohydrat som passar perfekt när du vill träna hårt. Detta eftersom kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning vid kortvarig och högintensiv träning, förutsatt att intaget uppgår till minst 3 gram per dag. Kreatin främjar omvandlingen av lagrad energi till rörelseenergi i kroppen och underlättar även för återhämtningen efter träningspasset.
Kreatin är ett av de mest vetenskapligt studerade idrottstillskotten på marknaden idag och har i studier visat sig signifikant förbättra fysisk prestation.
Kreatin finns naturligt i vissa livsmedel, främst animaliska sådana. Kroppen producerar också kreatin men intaget via kosten samt tillskott är ofta nödvändigt för att uppnå tillräckliga nivåer för att maximera effekterna vid intensiv träning. Kreatin är ett högt efterfrågat kosttillskott som ofta används i samband med träning och uppskattas av såväl elitidrottare som vardagsmotionärer.

Holistic Kreatin – högeffektivt och användarvänligt

Holistic kreatin är av högsta kvalitet och är speciellt framtaget för att vara användarvänligt. Det är utan smaksättning, vilket gör att du kan blanda pulvret direkt i dina favoritshakes och drycker. Dessutom löser det sig lätt i vätskor och är snällt mot magen.

Rekommenderad dosering och användning

En rekommenderad daglig dos ligger vanligtvis mellan 3–6 gram kreatin efter varje träningspass för att maximera effekterna. Det kan också vara fördelaktigt att använda kreatin på vilodagar för att bibehålla dina kreatinnivåer.
Vissa träningsentusiaster överväger att använda kreatin under en period av 8 veckor inför en viktig tävling eller liknande. Efter detta kan det vara klokt att ta minst 4 veckors paus innan du påbörjar nästa cykel med kreatinanvändning för att uppnå samma effekt.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Kreatin Holistic 400 g säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…