EKO Gräsbetad Nötlever 180 kapslar 450 mg Nordic Kings

369 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

EKO Gräsbetad Nötlever 180 kapslar 450 mg Nordic Kings
EKO Gräsbetad Nötlever från Nordic Kings är ett levertillskott och kosttillskott i kapslar, helt fritt från utfyllnadsmedel och tillsatser som klumpförebyggande medel, bindningsämnen, magnesiumsilikat och liknande. Bara ren naturlig, näringsrik nötlever - utan några konstigheter. En riktig superfood helt enkelt!
100% Gräsbetad & Ekologisk Nötlever


Från Svenska Ekologiska & KRAV certifierade nötdjur.
Uppväxt på 100% gräs & örter och 0% spannmålsfoder.
Fri från tillväxthormoner, antibiotika och bekämpningsmedel.
100% frystorkad.
Helt fri från allergener.

Varför nötlever som superfood?
Gräsbetad nötlever är betraktad som en superfood och ses som otroligt gynnande att inta på grund av dess imponerande näringsprofil och dess förmåga att stödja många olika aspekter av hälsan. Att inkludera nötlever i kosten kan vara en bra strategi för att öka intaget av viktiga näringsämnen och främja övergripande välbefinnande.

Hög näringsdensitet: Gräsbetad nötlever är en av de mest näringsrika livsmedel som finns, med höga halter av vitaminer, mineraler och näringsämnen som är essentiella för optimal hälsa.
Rik på vitaminer: Nötlever är en utmärkt källa till flera viktiga vitaminer, inklusive vitamin A, B-vitaminer (särskilt B12 och folat) samt vitamin K2. Dessa vitaminer är viktiga för en mängd olika kroppsfunktioner, inklusive immunförsvar, energiproduktion och celltillväxt.
Hög halt av järn: Nötlever är en av de bästa källorna till naturligt förekommande järn, vilket är viktigt för att förebygga järnbrist och upprätthålla en hälsosam syretransport i kroppen.
Rik på antioxidanter: Nötlever innehåller kraftfulla antioxidanter såsom selen och vitamin E, som hjälper till att bekämpa fria radikaler och minska oxidativ stress i kroppen, vilket kan bidra till att förhindra sjukdomar och åldrande.
Främjar hälsosam leverfunktion: Trots sitt namn är nötlever faktiskt bra för levern. Den innehåller näringsämnen som stödjer leverns avgiftningsfunktioner och främjar optimal leverhälsa.
Naturligt och hållbart: Gräsbetad nötlever kommer från djur som betat på gräsrika betesmarker och erbjuder en mer naturlig och hållbar källa till näringsämnen jämfört med processade kosttillskott.

Torkningsmetod
Levern har genomgått varsam frystorkning som till skillnad från traditionell värmetorkning bevarar alla de viktiga värmekänsliga vitaminerna, mineralerna och kofaktorerna som gör inälvsmaten till den fantastiskt näringsrika superfooden som den är.
Innehåller naturliga och höga nivåer av bland annat:

Vitamin A / Retinol (gräsbetad lever är en av naturens mest koncentrerade källor av vitamin A i formen som kroppen kan använda direkt)
CoQ10
Betakaroten
Biotillgängligt *Hemjärn
Vitamin B12
Kolin
Folat (den naturliga formen av vitamin B9)
Alla viktiga leverspecifika peptider, kofaktorer och enzymer

Dessutom får du alla de fettlösliga vitaminerna (A, D, K & E) tillsammans med sina unika och naturliga kofaktorer som ökar biotillgängligheten och gör det väldig lätt för kroppen att absorbera dem, du får även högkvalitativ och lättupptaglig koppar, zink, krom, vitamin B6, riboflavin (vitamin B2) och pantotensyra (vitamin B5).

Hög näringsdensitet: EKO Gräsbetad Nötlever är rik på viktiga näringsämnen för hälsan.
Rik på vitaminer: Nötlever är en utmärkt källa till viktiga vitaminer för immunförsvaret och energiproduktionen.
Hög halt av järn: Denna nötlever bidrar till att förebygga järnbrist och säkerställa syretransport i kroppen.
Rik på antioxidanter: Den innehåller kraftfulla antioxidanter som bekämpar fria radikaler och minskar oxidativ stress.
Främjar hälsosam leverfunktion: Nötlevern stödjer leverns avgiftningsprocesser och främjar dess hälsa.
Naturligt och hållbart: Gräsbetad nötlever från ekologiska gårdar erbjuder en ren och hållbar källa till näringsämnen.

Lever och Vitamin A (Retinol)
Gräsbetad lever är en av naturens mest koncentrerade källor av vitamin A i formen som kroppen kan använda direkt (Retinol). Det här ger en väldigt hög absorbering, runt 75-100%. Det kan jämföras med växtbaserade karotenoider som kroppen först måste omvandla till vitamin A för att kunna använda och därför kan ha en absorbering på så lågt som 3%.
Mer om hemjärn
Hemjärn är en form av järn som är bundet till hemoglobin och myoglobin. Det här gör att kroppen kan absorbera upp till 37% av hemjärn till skillnad från icke hemjärn som har en absorbering på bara 5%.
Är det säkert att äta lever?
Ett vanligt missförstånd är att levern lagrar gifter och kemikalier från blodet. Det stämmer inte. Den forslar bort dem. Den skickar dem vidare till njurarna och tarmarna där de elimineras från kroppen genom urinen och avföringen.

Det är med andra ord helt säkert att äta lever från friska gräsbetade nötdjur!
Kontroll av gårdar
Alla våra gårdar genomgår årliga kontroller för att säkerställa att djuren har det bra och lever efter KRAVs strikta djurhållningsregler. Dessutom får alla våra djur uteslutet äta 100% gräs och örter. Det gör att du alltid kan vara helt säker på att du bara får den absolut bästa möjliga kvaliteten på din lever.
Information om detta kosttillskott:
Dosering: 6 kapslar
Doseringar per behållare: 30st
Totalt antal kapslar: 180 st
Innehåll per dosering
Svensk Gräsbetad Nötlever (EKO) ** ca. 2700 MG

** = Ekologisk ingrediens
* = Dagligt referensintag ej fastställt

Tillverkad av: Nordic Kings Supplements
Ytterligare information
Dosering uträknad efter Western A. Price’s rekommendation på 100-200 gram nötinälvor i veckan.

EKO Gräsbetad Nötlever 180 kapslar 450 mg Nordic Kings säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…