EKO Gräsbetad Benbuljong Premium 500 g Nordic Kings

549 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

EKO Gräsbetad Benbuljong Premium 500 g Nordic Kings
Nordic Kings Premium ekologisk benbuljong är gjord på de absolut finaste råvarorna från svenska gräsbetade, ekologiskt certifierade nötdjur. Denna benbuljong har hög kollagenhalt (84%) och stödjer leder, hud, hår och naglar.

Innehåller 0% socker och är ett fantastiskt snabbt, lätt och näringsrikt mellanmål.

Premium kvalitet.
Gjord på svenska och ekologiskt certifierade nötdjur.
Gräsbetade nötdjur.
Varsam torkning.
Absolut INGEN sojalecitin eller solroslecitin.
Biotillgängliga proteiner.
Labbtestad för tungmetaller.

Traditionell superfood
Benbuljong har varit ett näringstätt superfood sedan antika tider, och har använts för dess förmåga att stödja hälsa och välbefinnande i århundraden. Denna näringsrika buljong har traditionellt uppskattats för dess kollagenrika egenskaper och förmåga att främja ledhälsa, matsmältning och immunförsvar. Dess långa historia som en näringskälla visar dess betydelse och värde genom tiderna, och dess popularitet fortsätter att växa idag i moderna hälsomedvetna samhällen.

Benbuljong i pulverform ett praktiskt och näringsrikt tillskott som kan bidra till att främja led- och skeletthälsa, matsmältning, immunförsvar och hudens hälsa. Att inkludera benbuljongspulver i kosten kan vara ett bekvämt sätt att dra nytta av dess många hälsofördelar.

Näringsrik och praktiskt: Benbuljong i pulverform är en praktisk och koncentrerad form av den näringsrika buljongen som traditionellt kokas genom att långsamt koka ben från kött.
Rik på kollagen och näringsämnen: Pulvret är rikt på kollagen, gelatin och andra näringsämnen som frigörs från benen under tillverkningsprocessen. Dessa näringsämnen är viktiga för ledernas, skelettets och hudens hälsa.
Stödjer matsmältningen: Den gelatinösa texturen hos benbuljongen i pulverform kan bidra till att skydda och läka matsmältningskanalen, vilket främjar en hälsosam tarmflora och förbättrar näringsupptaget.
Stärker immunförsvaret: Tillskott av benbuljongspulver kan stärka immunförsvaret och minska risken för sjukdomar. Detta beror på dess innehåll av aminosyror och näringsämnen som främjar en balanserad och stark immunförsvarsrespons.
Förbättrar hudens hälsa: Kollagenet och andra näringsämnen i benbuljongspulvret är fördelaktiga för hudens hälsa och kan bidra till att förbättra elasticitet, hydrering och utseende.
Praktiskt och mångsidigt: Benbuljongspulver är lätt att använda och kan enkelt blandas i varma drycker som te eller kaffe, soppor, grytor, smoothies eller annan matlagning för att öka näringsvärdet.

Benbuljong är bra för: 

Hög kollagenhalt: Stödjer ledernas, hudens, hårets och naglarnas hälsa.
Snabbt, lätt och näringsrikt: Perfekt som mellanmål utan tillsatt socker.
Premium kvalitet: Tillverkad av svenska och ekologiska nötdjur för bästa kvalitet.
Stödjer matsmältningen: Främjar en hälsosam tarmflora och näringsupptaget.
Stärker immunförsvaret: Bidrar till en starkare immunförsvarsrespons.
Förbättrar hudens hälsa: Ger elasticitet, hydrering och förbättrat utseende.

Benbuljong Premium – EKOEKO Gräsbetad Benbuljong Premium 500 g Nordic Kings är gjord på de absolut finaste råvarorna från Svenska ekologiskt certifierade nötdjur. Produkten är ekologiskt certifierad och kommer från djur som är uppvuxna på 100 % gräs och örter. De får 0 % spannmålsfoder (soja, vete, majs). Ekologisk Benbuljong Premium innehåller inga som helst tillsatser, utfyllnadsmedel, bindemedel eller emulgeringsmedel. Ekologisk Benbuljong Premium är certifierad som Äkta Vara för sin renhet och höga kvalitet.
Hur ska jag ta benbuljong?
Ekologisk Benbuljong Premium är perfekt i smoothie, som proteinpulver i shake men kan även användas i soppor och i bakning. Ekologisk Benbuljong Premium används dessutom med fördel för att öka protein- och kollagenhalten i pannkakor och våfflor. Ekologisk Benbuljong Premium innehåller absolut inga emulgeringsmedel så du kan behöva blanda lite extra vid beredning.
Benbuljong innehåller mycket kollagen
Ekologisk Benbuljong Premium är oerhört rik på kollagen. Det är en viktig ingrediens i hud, hår, naglar och leder. Kroppens naturliga förmåga att bilda kollagen minskar från och med 25 års ålder.
Hur tillverkas benbuljong?
Märgben och kollagenrika ben från svenska gräsbetade, ekologiskat certifierade nötdjur används för att tillverka Ekologisk Benbuljong Premium. Dessa får varsamt sjuda i filtrerat vatten under cirka 72 timmar. Därefter blir en näringsfylld benbuljong rik på kollagen och mineraler kvar. Den torkas till ett näringsrikt pulver.
EKO Gräsbetad Benbuljong Premium 500 g Nordic Kings säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…