EARTH Ashwagandha Pureness 120 kapslar

269 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

EARTH Ashwagandha Pureness 120 kapslar
EARTH Ashwagandha Pureness är ett ekologiskt kosttillskott med den traditionella, indiska roten ashwagandha i praktisk kapselform, helt utan tillsatser. Produkten innehåller det högsta kvalitativa fullspektrum ashwagandha rotextrakt på marknaden, erhållet genom vattenextraktion.

Ashwagandha bidrar till avslappning, mental balans samt stresshantering.

Rekommenderas ej för gravida och ammande personer.
Varför ashwagandha?
Ashwagandha är en ört som traditionellt har använts inom ayurvedisk medicin i århundraden för att främja välbefinnande. Här är några skäl till varför ashwagandha anses vara bra för hälsan:

Stresshantering: Ashwagandha är känd för sina adaptogena egenskaper, vilket innebär att den kan hjälpa kroppen att hantera stress och anpassa sig till fysisk och emotionell påfrestning. Genom att minska nivåerna av stresshormoner som kortisol kan ashwagandha bidra till att främja avslappning och mentalt välbefinnande.
Ökad energi och uthållighet: Många människor upplever att ashwagandha kan öka energinivåerna och förbättra uthålligheten genom att stödja kroppens naturliga energiproduktion. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer som känner sig trötta eller utbrända.
Immunsystemstöd: Ashwagandha har visat sig ha immunmodulerande egenskaper, vilket innebär att den kan hjälpa till att stärka immunförsvaret och minska risken för sjukdomar och infektioner.
Mentalt välbefinnande: Studier har föreslagit att ashwagandha kan ha positiva effekter på mental hälsa och välbefinnande genom att minska ångest och depression samt förbättra kognitiva funktioner som minne och koncentration.
Antiinflammatoriska egenskaper: Ashwagandha innehåller aktiva föreningar som har antiinflammatoriska egenskaper och kan bidra till att minska inflammation i kroppen, vilket är kopplat till en rad olika hälsoproblem.
Hormonell balans: Ashwagandha kan hjälpa till att stödja hormonell balans genom att reglera nivåerna av könshormoner som testosteron och östrogen. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer med hormonella obalanser eller problem relaterade till reproduktiv hälsa.

 
Användning
2-3 kapslar per dag.
Dosering & NäringsvärdenNäringsvärde per 2-3 kapslar
Mängd


Ashwagandhaextrakt
750-1125 mgIngredienser - EARTH Ashwagandha Pureness
Ekologiskt ashwagandhaextrakt (Withania somnifera), hydroxipropylmetylcellulosa (kapselskal).

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och en hälsosam livsstil.
Förvaring
Förvaras torrt och mörkt, utom räckhåll för små barn.

Mer från Pureness

EARTH Ashwagandha Pureness 120 kapslar säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…