Chaga Extrakt Premium Research 50 ml Pureness

229 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

Chaga Extrakt Premium Research 50 ml Pureness
Detta chaga extrakt från Pureness är ett kraftfullt svampextrakt från sprängticka i flytande form, bryggd på finländsk sprängticka (Inonotus Obliquus) som växer vilt på björkar i Finland. Chaga är ett populärt tillskott bland hälsomedvetna i Norden och många räknar denna svamp som en äkta superfood!

Sprängticka växer på trädstammen och ser ut som en stor svart knota. Sprängticka är fylld med näring från björken och har använts som naturmedel sedan urminnes tider. De flesta chagaprodukter som säljs i hälsokosten kommer från Ryssland eller Kanada, men denna chaga från Pureness skördas uteslutande från björkarna i de finska skogarna.
Varför chaga?
Några av de näringsämnen som finns i chaga är bland annat magnesium, zink, kalcium och selen. Denna superfood innehåller även polysackarider, antioxidanter, flavonoider, mineraler, enzymer och spårämnen som skyddar svampen vilket gör att den klarar av att växa i karga förhållanden som här uppe i Norden.

Chaga är fulladdad med antioxidanter, vars effekt på kroppen har studerats i många intressanta forskningsprojekt.

För att få alla näringsämnen ur sprängtickan är denna produkt dubbelextraherat – det vill säga att den hårda svampen har lakats med både vatten och alkohol, vilket gör tinkturen mer än sex gånger så potent än traditionell chaga i pulverform.
Användning
Chaga i extraktform är lätt att använda. Droppa direkt i valfri vätska.

Droppa en pipett (1 ml) i vatten eller annan vätska, två gånger om dagen.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som ej ska ätas. Bör ej användas tillsammans med blodförtunnande läkemedel. Använd ej tillsammans med antibiotika eller intravenös glukos. Vid graviditet eller amning bör eventuell användning diskuteras med en expert inom hälsovård.

Förvaras torrt och mörkt.
Dosering och näringsvärden
15 droppar


Näringsvärde per 2 ml


Mängd
Betaglukaner


50 mgIngredienser
Vatten, alkohol (20%), chaga extrakt (sprängticka). Ursprung: Finland.

 

Observera att kosttillskott ej bör användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som ej ska ätas.


Chaga Extrakt Premium Research 50 ml Pureness säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…