B 12 Folsyra Holistic 90 Tabletter

199 kr
I lager    Sponsrad länk för Biohackbalance

Holistic B12 Folsyra är en välsmakande sug/tuggtablett innehållande metylkobalamin som är den biologiskt aktiva formen av B12, i kombination med folsyra för bästa möjliga upptag i kroppen. Tabletten kan sväljas hel men syftet är att tabletten ska sugas på eller tuggas eftersom upptaget i munslemhinnan är bättre än i tarmen.

B12 och folsyra samverkar med varandra i kroppen och har en synergistisk effekt på vissa biokemiska processer.

Behöver du mer ork och energi? Vitamin B12 spelar en viktig roll i kroppens energiomsättning och bidrar till att minska trötthet och utmattning. Denna kraftfulla vitamin deltar också i blodbildningsprocessen genom att stödja bildningen av röda blodkroppar, vilka ansvarar för att transportera syre i kroppen. Folsyra bidrar till normal blodbildning.

Vitamin B12 bidrar även till immunsystemets och nervsystemets normala funktion som i sin tur är kopplat till känsel, balans, minne samt lukt- och smaksinne.

Ökat behov av B12 för vissa grupper:

I vissa perioder av livet och för vissa människor kan det vara särskilt viktigt att vara uppmärksam på intaget av B12-vitamin. Det gäller exempelvis veganer, äldre personer och de som har låg produktion av saltsyra i magsäcken. B12-vitaminet finns bundet till protein i maten och frigörs med hjälp av saltsyra och ett enzym som heter proteas i magsäcken.

För att vi ska kunna ta upp B12 från maten är det viktigt att ha tillräckliga nivåer av saltsyra. Med åldern minskar kroppens bildande av saltsyra och därmed förmågan att ta upp B12 och äldre kan därför ha ett ökat behov av vitamin-B12.

Särskilt för veganer är risken för brist på B12-vitamin hög, eftersom detta vitamin nästan uteslutande finns i animaliska livsmedel.

Förutom ovanstående grupper kan B12-vitaminet också vara särskilt viktigt för gravida kvinnor. Under graviditeten behövs B12 för fostrets tillväxt och utveckling. Även folsyra är viktigt för det växande fostret.

Upplev fördelarna med Holistic B12 Folsyra - en kraftfull kombination av vitamin B12 och folsyra som ger dig energi och främjar ditt välmående. Denna välsmakande sug/tuggtablett tillför din kropp de viktiga näringsämnen den behöver för att prestera optimalt.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.
Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

B 12 Folsyra Holistic 90 Tabletter säljs direkt av Biohackbalance för snabb leverans.

Läs mer…